Menu 10.-14.12.2018

PONDĚLÍ: Polévka: Krém z pečených paprik s tortillovým chipsem
a) Smažená vepřová kapsa plněná šunkou a sýrem, hranolky, tatarská omáčka 125,-
b) Kuřecí rarášci v pivním těstíčku s bramborovou kaší, řepový salát 119,-
c) Špagety s avokádovým pestem a pečenými kousky lososa 125,-
Dezert: Smažené jablko ve sladkém těstíčku se skořicí a vanilkovým krémem 39,-

ÚTERÝ: Polévka: Ukrajinský boršč
a) Šafránové rizoto s filovaným kachním prsem s hoblinkami parmezánu a česnekovými klíčky 139,-
b) Španělský ptáček s dušenou rýží 129,-
c) Kuřecí křídla Buffalo wings s omáčkou z modrého sýra, bagetkou, řapíkem a mrkví 119,-
Dezert: Smažené jablko ve sladkém těstíčku se skořicí a vanilkovým krémem 39,-

STŘEDA: Polévka: Hovězí vývar s masem a smaženým hráškem
a) Trhaný hovězí burger se švestkovou majonézou a červeným chilli zelím, hranolky 129,-
b) Svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem a brusinkami 129,-
c) Smažený hermelín, vařený brambor, domácí tatarská omáčka 119,-
Dezert: Smažené jablko ve sladkém těstíčku se skořicí a vanilkovým krémem 39,-

ČTVRTEK: Polévka: Krkonošské kyselo s houbami
a) Marinované kousky s vykostěných kuřecích stehýnek se šťouchanými brambory s pórkem a zeleninovým závitkem 125,-
b) Plněný paprikový lusk s rajskou omáčkou a houskovým knedlíkem 119,-
c) Francouzské brambory s mrkvovým salátem 109,-
Dezert: Smažené jablko ve sladkém těstíčku se skořicí a vanilkovým krémem 39,-

PÁTEK: Polévka: Dýňový krém se zakysanou smetanou a sezamovým semínkem
a) Sekaný hovězí steak se sázeným vajíčkem, gorgonzolovou omáčkou a americkými brambory 135,-
b) Drůbeží játra na cibulce a slanině, dušená rýže 109,-
c) Pečené filátko ze pstruha na bylinkovém másle se salátkem z červené čočky a zeleniny 135,-
Dezert: Smažené jablko ve sladkém těstíčku se skořicí a vanilkovým krémem 39,-

Akce:


Soubory:




Navigace: | Hlavní menu | Obsah stránek |